Buurvrouw, voed je kind eens op!
Waarom zijn er tegenwoordig zoveel moeilijke kinderen?
Ligt het aan de kinderen?
Ligt het aan de verkeerde opvoeding of gebrek aan opvoeding?
Of zijn de leerkrachten en pedagogen de boosdoeners?
Mogelijk liggen de oorzaken bij hen alle drie!
Maar wat zeg je tegen je buurvrouw als je ziet dat haar kinderen een loopje met haar nemen? En wat doe je als die zelfde kinderen brutaal zijn tegen jou? Gelukkig prijs je jezelf, dat jouw kinderen anders zijn, dat jouw kinderen dat soort dingen nooit doen….. Maar is dat zo?

Een voorstelling over opvoeding. Voor ouders die er veel voor willen doen om hun kinderen een goede, stevige en positieve basis mee te geven. Natuurlijk wordt u als publiek bij de voorstelling betrokken, uw mening telt! Met zoveel ervaringsdeskundigen in de zaal levert dit een levendige discussie op met veel nieuwe inzichten.

En Theater Thot zou Theater Thot niet zijn als uw suggesties ook niet gelijk worden uitgespeeld. Een avond waar u bij wil zijn. Er zijn slechts vijf redenen om niet te komen: Ik heb geen oppas.
Ik weet alles al over opvoeden.
Denkt een ander mij te vertellen hoe ik met mijn kinderen/leerlingen om moet gaan?
Voor mijn buurvrouw/collega zou dat heel goed zijn, maar die gaat natuurlijk niet….
Ik heb geen problemen met mijn kinderen/leerlingen. Ze zeuren nooit, gaan niet tegen me in, zijn beleefd tegen andere mensen, geven nooit een grote mond, laten mij altijd uitpraten. Kortom: ze zijn voorbeeldig. En als ze dat soms niet zijn, ja, dan komt het door die ander!  En er zijn ook vijf goede redenen om wél te gaan! Het zijn vijf redenen die kinderen nodig hebben om op te groeien tot prettige mensen. Deze vijf redenen ziet u in 'Buurvouw, voed je kind eens op!'

BIJZONDERHEDEN
Doelgroep: ouders en leerkrachten Basisonderwijs.
Speelduur met nabespreking: 100 minuten.
Locatie: zaal/lokaal met stoelen in halve kring.
Aantal: maximaal 90 (Boven 100 extra kosten i.v.m. techniek.)


(4% van iedere verkochte voorstelling besteedt Theater Thot aan het realiseren van interatieve theaterprojecten in ontwikkelingslanden met locale acteurs/’slachtoffers’. Thema’s: sexueel misbruik, corruptie, huiselijk ge-weld en traumaverwerking. (www.thot-worldwide.com)

TRAILER
Nog niet beschikbaar

BOEKINGEN:
STT Produkties