Cashflow
Mark komt nieuw in de klas. Hij vecht zich een plek in de groep. Bob is de populaire jongen van de klas en hij neemt Mark op in zijn avontuurlijke en verkwistende manier van leven. Als Mark verliefd wordt op de ex van Bob heeft Bob 'dure' adviezen aan Mark. Mark raakt als vanzelf in financiele- en liefdesproblemen.

In samenwerking met de sector schuldhulpverlening van Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland, heeft Theater Thot de interactieve theatervoorstelling 'Cashflow' ontwikkeld. Vroeger spaarde men om iets te kunnen kopen, tegenwoordig koopt men en betaalt dan af. De commercie speelt hier handig op in. Vooral jongeren zijn een kwetsbare doelgroep. Zij kunnen in zulke hoge schulden terecht komen, dat zij geen uitweg meer zien. Mogelijk gevolg is de kleine misdaad of de schuldhulpverlening. Schulden kunnen een leven behoorlijk ontwrichten.

Cashflow is een voorstelling waarin de spanning duidelijk wordt tussen meedoen, vriend-schap en liefde en de grenzen van geld. Doelgroep: 15-17 jaar. Werkvorm: een interactieve theaterproductie in het midden van de klas. Maximaal: 35 personen Duur: De productie bestaat uit de voorstelling van 45 min. en een nabespreking d.m.v. stellingen van ± 45 min.

Can't buy me love!

(4% van iedere verkochte voorstelling besteedt Theater Thot aan het realiseren van interatieve theaterprojecten voor en door slachtoffers in ontwikkelingslanden. Thema’s zijn; sexueel misbruik, corruptie, huiselijk geweld en traumaverwerking. (www.thot-worldwide.com) Op dit moment zijn wij actief in Ghana en Oeganda.

Boekingen:
STT Produkties

Trailer:


 » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->