@Junkie
over sociale media

Roos heeft geen Hyves. Dat kan toch niet! Tim en Thomas regelen dat voor haar en meteen Facebook en Twitter erbij. Roos begeeft zich in de wereld achter de muisklik. In vrienden maken, tweeten, posten, krabbelen, tikken, vindikleuken, delen, bloggen, vloggen… Thomas staat er bij en kijkt er naar. Hij verliest het contact met Roos steeds meer. Hij wil dat ze stopt. En dat doet ze, maar op een hele andere manier dan hij zich voorstelde.

Het complete sociale leven van tieners lijkt zich af te spelen in de virtuele wereld die internet heet. @-Junkie is een interactieve voorstelling over een meisje dat niet meer zonder kan en een jongen die haar kwijtraakt. Wat is hier de oorzaak van? Is het erg? En zo ja, wiens schuld is het dan? Deze voorstelling laat de toeschouwers nadenken over hoe ver je gaat als het om social media draait…. ….

BIJZONDERHEDEN
Doelgroep: 12 t/m 17 jaar
Speelduur met nabespreking: 90 minuten.
Speelplek: zaal/lokaal met stoelen in halve kring.
Max. aantal toeschouwers: scholen 45, theaters 60


(4% van iedere verkochte voorstelling besteedt Theater Thot aan het realiseren van interatieve theaterprojecten voor en door slachtoffers in ontwikkelingslanden. Thema’s zijn; sexueel misbruik, corruptie, huiselijk geweld en traumaverwerking. (www.thot-worldwide.com) Op dit moment zijn wij actief in Ghana en Oeganda.

TRAILER
Nog niet beschikbaar

BOEKINGEN:
STT Produkties