Loverboys 2.0
Vernieuwd, verfijnd en meer doortrapt.
Dit zijn de loverboys van nu......

Chris heeft het goed voor elkaar. Ze heeft leuke ouders, een leuk vriendje, Pieter, en een leuke vriendin, Kim, die alles net nog iets leuker maakt. Kim zorgt dat Chris Dave leert kennen. En Dave is heel anders dan Pieter. Hij is stoer, spannend en avontuurlijk. Chris chat wat met hem en zet de webcam aan. Zij maakt een afspraakje met Dave om hem te ontmoeten, gewoon voor de lol en uit nieuwsgierigheid. Dat lijkt allemaal heel leuk. Toch krijgt ze een raar gevoel bij Dave, er klopt iets niet. Wie is hij en hoe goed kent Kim hem eigenlijk? Chris wil het contact met Dave verbreken, maar Dave heeft een ander plan. Gelukkig heeft ze Kim nog, haar beste vriendin.......

Net als je denkt ze door te hebben, veranderen loverboys hun methodes.

De tijd van cadeaus geven en meiden verliefd maken, is voorbij. De nieuwe generatie loverboys pakt het heel anders aan. Loverboys 2.0 laat je kennismaken met de loverboys van nu.

Na de voorstelling stappen de acteurs uit hun rol en gaan dmv stellingen het gesprek aan met het publiek. Aan de orde komen vragen als: Hoe gaan de Loverboys van nu te werk? Kun je voorkomen dat je slachtoffer wordt van een loverboy? Wat moet je doen als het te laat is?

(4% van iedere verkochte voorstelling besteedt Theater Thot aan het realiseren van interatieve theaterprojecten voor en door slachtoffers in ontwikkelingslanden. Thema’s zijn; sexueel misbruik, corruptie, huiselijk geweld en traumaverwerking. (www.thot-worldwide.com) Op dit moment zijn wij actief in Ghana en Oeganda.

Boekingen:
STT Produkties


 » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->