Een meisje
op haar kamer
haar slaapkamer
één oog kijkt haar aan
verder niemand
alleen één oog
het oog van haar grote liefde

PRIVATE CHAT
'Private Chat' vertelt het verhaal van een meisje, Sabrina, onschuldig verliefd op Jeroen. Ook Jonathan, haar buurjongen, ziet haar wel zitten, maar Jeroen lijkt echt de ware te zijn. Natuurlijk ga je voor de ware net iets verder. Private Chat is een voorstelling over een wereld zonder gezichten en vol smilies, private rooms en profielen. Waar plezier gemakkelijk kan omslaan in terreur. En waar privé minder privé is dan je denkt.

'Private Chat' is een interactieve theaterproductie in het midden van de klas. De productie bestaat uit een de voorstelling (45 min.) en een nabespreking (45 min). Doelgroep: 12 t/m 17 jaar. Aan bod komen onderwerpen als communicatie via internet, het trekken van grenzen, actuele problemen en oplossingen daarvoor. De toeschouwers worden aangespoord zelf na te denken over wat ze wel en niet willen en hoe daarnaar te handelen. De voorstelling is ook beschikbaar voor ouderavonden.

(4% van iedere verkochte voorstelling besteedt Theater Thot aan het realiseren van interatieve theaterprojecten voor en door slachtoffers in ontwikkelingslanden. Thema’s zijn; sexueel misbruik, corruptie, huiselijk geweld en traumaverwerking. (www.thot-worldwide.com) Op dit moment zijn wij actief in Ghana en Oeganda.

TRAILER
Trailer 'Private Chat'

BOEKINGEN:
STT Produkties


 » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->