Een Rare Tante
Wie zit daar in haar slaapkamer? Dat is tante Fuchsia. Ze is zich aan het mooi maken. Bij haar is het altijd heel netjes in huis. Maar wat komt daar uit de kast? Och nee! Het is Lieselot. Met haar vriendinnetje Puk.

Lieselot moet komen logeren bij tante want haar vader en moeder gaan werken bij een rijke oliesheik. En Lieselot mag niet mee. 'Tante valt best mee, je moet gewoon even aan haar wennen', had pappa gezegd.

Maar wat hij vergeten was te zeggen is dat tante ook moet wennen aan Lieselot. En dat had hij beter wel kunnen doen! Lieselot kan niet, wil niet, mag niet van zichzelf, wennen aan zo'n tante. En tante is ook niet van plan te wennen aan Lieselot.

Een vrolijke muzikale voorstelling waar kleuters zich heerlijk in herkennen. Over stiekeme streken uithalen en wennen aan vreemde dingen. Over een tante die alles graag in de hand houdt. En over een heel netjes opgeruimd huis dat door een wilde achtervolging verandert in een puinhoop.

Boekingen:
STT Produkties


 » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->  » Klik hier om in te zoomen ->